Újdonság
2024. február 7.

Kijött a LeoAI 2.0 - A Legjobb AI Ügyfélszolgálati Chatbot

Három hónapnyi izzasztó fejlesztés után végre elkészült chatbot szolgáltatásunk új verziója! Mi tartott ennyi ideig? Ebben a cikkben minden részlet kiderül.


Miért fejlesztettük újra a LeoAI-t?

Szolgáltatásunk első verzióját már 2023 nyarán kiadtuk. Első ügyfeleink után számos ötletünk támadt, hogyan tudnánk még értékesebbé tenni chatbotjainkat, tovább egyszerűsíteni kezelésüket és tovább optimalizálni működésüket.

Rengeteg tapasztalatot szereztünk az első verzió fejlesztése során, és úgy döntöttünk hogy a továbbfejlesztés helyett, inkább kifejlesztünk egy teljesen új verziót, amelyben a réginek minden hibája, hiányossága kijavításra kerül.

A legfontosabb újítások

Chatbotok létrehozása

Eddig ügyfeleinknek maguknak kellett létrehozniuk chatbotjaikat, maguknak kellett betanítaniuk vezérlőpultból. Ez nem volt a legkényelmesebb megoldás, így mostmár minden chatbotot mi magunk kezelünk. A honlapunkról (LeoAI.hu) lehet megrendelni a chatbotokat, amit 24 órán belül létrehozunk, betanítunk és be is üzemelünk.

Új chat-ablak

Újrafejlesztettük magát a chat-ablakot is, ami megjelenik ügyfeleink honlapján. Kapott egy modernebb megjelenést, és több beállítási lehetőséget. Például már van sötét téma is, bármi lehet a főszín, és a chatbot ikonja is lehet teljesen egyedi. Ezeket a beállításokat a honlapunkon lévő chatbot tervezőben ki lehet próbálni.

A chatbot tervező felület honlapunkon

Megbízhatóság

A chatbotok működését teljesen újragondoltuk, az eredmény pedig hogy sokkal megbízhatóbbak a chatbotok válaszai, könnyebben betaníthatóak, és könnyebben módosítható viselkedésük. Például már állítható a chatbotok beszédstílusa, azaz inkább hivatalos, vagy laza, barátságos hangnemben válaszoljon az érdeklődőknek.

Csúszka, ami a chatbot hangnemét állítja.

Jobb statisztikák

Az új verzióban visszanézhető az chatbot összes beszélgetését üzenetről üzenetre, ez kiváló visszajelzés lehet a cégeknek, hogy miről érdeklődnek az ügyfelek, és hogy milyen válaszokat ad a chatbot. Minden egyes válasznál azt is rögzítjük, hogy mennyire volt biztos a chatbot a válaszában, ezzel megtudhatjuk milyen téren kell esetleg tovább tanítani.

Új árazás

Eddig fix árú csomagokat kínáltunk, különböző fixált limitekkel. Ezentúl egyedi árajánlatot adunk minden ügyfelünknek, hiszen minden cégnek egyediek az igényei, melyeket nehéz pár csomagba besűríteni. Mostmár mindenki csak azért fizet, amit valóban ki is használ.

Hova tovább?

Sok fejlesztési ötletünk van még, melyeket a következő hónapokban tervezünk megvalósítani. Most viszont úgy gondoltuk, hogy a jelenlegi funkciókal is bőven piacképes a LeoAI v2, így most kiadjuk, és majd új ügyfeleink visszajelzéseik, igényeik alapján fogjuk továbbfejleszteni.

Hogyan lehet ilyen chatbotod?

A honlapunkon (LeoAI.hu) ingyen megtervezheted és megrendelheted saját chatbotod, 24 órán belül azt elkészítjük neked, és ha tetszik akkor rögtön be is tudjuk üzemelni saját weboldaladon.